Twoje konto firmowe jest zablokowane i nie możesz w tej chwili składać zamówień. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z działem obsługi klienta Can Agri.

Zakiszacze - szybkie obniżenie pH kiszonki 

Poznaj preparaty zawierające właściwy poziom bakterii do zakiszania w optymalnych i mniej sprzyjających warunkach pogodowych. Pozwalają one uzyskać szybkie przejście do pH poniżej 4 tym samym unikając niepożądanej fermentacji i strat składników pokarmowych zakiszanych roślin.

 

Dostępne w 2 wersjach, 100 g lub 500 g

  • 5 gatunków bakterii fermentacji mlekowej
  • 600tys. bakterii / 1g zakiszanego surowca
  • idealnie zakisza: motylkowe, zboża, trawy, kukurydzę, wysłodki
  • ukierunkowanie procesów fermentacyjnych w zakiszanej masie
  • hamowanie rozwoju pleśni i drożdży w kiszonce (mniej mikotoksyn)
  • zwiększenie stabilności kiszonki
  • poprawa smaku
  • inokulant jest w proszku do stosowania w postaci roztworu wodnego: 500g / 50 litrów lub 100g / 10 litrów wody

  • stosować za pomocą aplikatora lub spryskiwać ręcznie warstwy na pryzmie lub w silosie.

  • trwałość roztworu roboczego wynosi 48 godzin.


Wysokiej jakości folie naprawcze!


Dlaczego warto kupić ten produkt?

  • idealna do naprawy balotów
  • 3 kolory do wyboru: biały, czarny i zielony
  • szerokość 10 cm
  • grubość 0,2 mm
  • doskonała przyczepność do wilgotnych powierzchni
  • naturalny kauczuk
  • odporna na temperatury do 80° C
  • wytrzymałość kleju 1,8 N/cm 

UWAGA! Nawet najmniejszy otwór w folii okrywającej może spowodować zepsucie całej beli z kiszonką!